Amerikansk rabarberpaj
6-8 personer
Smuldeg:
2,5 dl vetemjöl
2,5 dl farinsocker
2 tsk kanel
125 g kallt smör
Fyllning:
Ca 750 g rabarber
1. Blanda ingredienserna till smuldegen i matberedare eller med gaffel till sandig/smulig konsistens.
2. Skala rabarbern och skär i centimeterlånga bitar.
3. Bred ut bitarna i en pajform (ca. 25 cm i diameter) och smula över degen.
4. Grädda i ugn på 200 grader i ca. 30 minuter eller tills rabarberbitarna känns mjuka.

Servera med vaniljglass eller -sås.
Jättegott!
/Lena
Smuldeg:
2,5 dl vetemjöl
2,5 dl farinsocker
2 tsk kanel
125 g kallt smör
Fyllning:
Ca 750 g rabarber
1. Blanda ingredienserna till smuldegen i matberedare eller med gaffel till sandig/smulig konsistens.
2. Skala rabarbern och skär i centimeterlånga bitar.
3. Bred ut bitarna i en pajform (ca. 25 cm i diameter) och smula över degen.
4. Grädda i ugn på 200 grader i ca. 30 minuter eller tills rabarberbitarna känns mjuka.

Servera med vaniljglass eller -sås.
Jättegott!
/Lena
Kommentarer
Trackback