Bilen full med trädgårdsböcker & perenner

Blev en tur till faster i Mockfjärd idag då hon ville att jag skulle titta igenom hennes hög med trädgårdsböcker utifall jag ville ta över några. Blev en blå IKEA-kasse full. Fick nästan inte in den i bilen. Nu är är vinterns förströelse garanterad. Jag brukar krypa upp i soffan men en bunt trädgårdböcker och läsa & inspireras och med en stor kopp thé så är hög mysnivå garanterad. 
 
Det blev ett antal perenner också som fick följa med som nu får sitta i krukor och vänta på att flytta in i nya trädgården.
 
4 dagar kvar!
 
/Lena

Besök hos Fridhems blommor

Idag blev det ett besök hos Fridhems blommor. Då jag snart flyttar och inte har tillgång till alla krukor då så mycket är nerpackat så blev det inga stora inköp men en rejäl cerise Surfinia och ett par plantor Stäppsalvia Blauhugel. Blir ett återbesök snart!
 
/Lena
 

Stäppsalvia, Kantnepeta & Hostor m.m.

Bjuder på lite bilder fån min tidigare trädgård samt Trädgårdsföreningen i Göteborg.
 
Stäppsalvia
 
Stäppsalvia & Rudbeckia
 
Hosta
 
Hosta, Iris & Randgräs
 
Kantnepeta
 
Trädgårdsföreningen i Göteborg. Rosor & Stäppsalvia
 
Trädgårdsförreningen i Göteborg. Stäppsalvia
 
Snart flyttar jag till min nya trädgård. Trädgården är lite vildvuxen och jag har inte hunnit få koll på allt som finns i den så det ska bli mycket spännande att se vad som visar sig. Jag har hittat ett flertal rosor som sitter lite malplacerade i trädgården som jag ska försöka flytta på. Det finns en skön atmosfär som jag vill förstärka på baksidan av huset. Det är där jag hoppas på att kunna placera rosorna och fylla på med andra växter från trädgåden. Jag ser framför mig hur jag sedan ska fylla på med Stäppsalvia Cardonna, Kantnepeta, Lavendel, Bräken, Hostor & Jättedaggkåpa. 9 dagar kvar!
 
/Lena

Lite inspiration 2

 
 
/Lena

Plötsligt händer det!

 
 
Jag hittade en trädgård med tillhörande hus och nu är det mitt! Landar i trädgåden om ett par veckor. Gissa om jag längtar?! 
 
/Lena

Lite inspiration

 
 
/Lena

Att vara med trädgård

Nu är det snart ett år sedan jag var med trädgård. Jag har tittat runt på flertal hus men inte lyckats hitta rätt men kanske kanske kan jag hittat rätt nu bara att hoppas att ingen annan känner likadant :) Håll tummarna!
 
 
/Lena
 

Hipp hipp hurra

Idag fyller min äldsta hela 19 år. Nästan lite overkligt och samtidigt helt fantastiskt.
 
 
/Lena
 

RSS 2.0