Lime & Basilikapannacotta


Tänkte att jag skulle prova en ny pannacotta...så dagen till ära så blev det två sorter för att vara på den säkra sidan - Blåbärspannacotta och den nya för mig Lime & Basilikapannacotta.

4-6 portioner

Ingredienser
:
2 gelatinblad
5 dl grädde
1 1/2 dl socker
1 lime både skal och saft
ca 15 basilikablad

1. Blötlägg gelatinblad i kallt vatten.
2. Koka upp grädden och sockret och låt det sjuda i 10 minuter.
3. Häll i den finrivna skalet från limen samt den pressade juicen i grädden.
4. Lägg i basilikabladen och gelatinbladen i grädden och rör om. Du kan även mixa eller köra blandningen i en blender.
5. Häll upp i glas och låt de sedan stelna i kylen.
6. Toppa med hallon precis före servering.

Ny favorit - supergod!!!

/Lena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0